Meridian Express dhuron mbi 4,000 euro për fëmijët e SOS Fshatrave

Betimi* 1 së bashku me dy vëllezërit dhe motrën erdhën në SOS Fshatin e Fëmijëve në Prishtinë në vitin 2005, pasi humbën të dy prindërit në një fatkeqësi rrugore. Të mbetur pa askënd që do të kujdesej për ta, Betimi së bashku me vëllezërit u referuan në SOS Fshatrat e Fëmijëve. Kur Betimi erdhi në …