Ndihmoni fëmijët dhe të rinjtë në rrezik dhe pa kujdes prindëror.
Lloji i donacionit:
Dhuro një herë
Shuma e donacionit
Të dhënat tuaja

Dhuro

Sot të gjithë kemi nevojë për inkurajim dhe besojmë se në këto ditë sfiduese nuk do të mbetemi pa mbështetjen tuaj, për të cilën kemi nevojë më shumë se kurrë, sepse kujdesi ynë për fëmijët nuk mund të ndalet!

Mund të dhuroni edhe përmes llogarisë bankare

Banka: Procredit Bank

Emri i llogarimbajtesit: SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë

IBAN: XK051182000646000186

Lllogaria bankare: 1182000646000186

Swift Code: MBKOXPRXXX

Për të gjitha informatat shtesë mund të na kontaktoni në numrin e telefonit:
+38338516978