Ekipi

Nezahat Ramadani Salihu

Drejtor Nacional

Biografia

Burim Behluli

Drejtor Nacional për Zhvillim të Programeve

Biografia

Merita Latifi

Menaxhere Financiare

Biografia

Remzije Krasniqi

Drejtor i Avokimit

Biografia

Nora Kelmendi

Menaxher Nacional i Burimeve Njerëzore

Biografia

Albana Zogu Morina

Udhëheqëse e Zhvillimit të Fondeve dhe Komunikimit

Biografia

Ora Bytyçi

Drejtor i Programit në SOS Fshat

Biografia

Mjellma Luma

Specialiste për monitorim dhe vlerësim

Biografia

Ariana Shala

Këshilltare e programit/Specialiste për siguri të cilësisë/ Person Kyc për Mbrojtjen e Fëmijëve

Nezahat Ramadani Salihu

Drejtor Nacional

Biografia

Burim Behluli

Drejtor Nacional për Zhvillim të Programeve

Biografia

Merita Latifi

Menaxhere Financiare

Biografia

Remzije Krasniqi

Drejtor i Avokimit

Biografia

Nora Kelmendi

Menaxher Nacional i Burimeve Njerëzore

Biografia

Albana Zogu Morina

Udhëheqëse e Zhvillimit të Fondeve dhe Komunikimit

Biografia

Ora Bytyçi

Drejtor i Programit në SOS Fshat

Biografia

Mjellma Luma

Specialiste për monitorim dhe vlerësim

Biografia

Ariana Shala

Këshilltare e programit/Specialiste për siguri të cilësisë/ Person Kyc për Mbrojtjen e Fëmijëve

Biografia

Ariana Shala është pjesë e SOS Fshatrave që nga viti 2009. Ajo ka pasur funksione të ndryshme brenda organizatës dhe aktualisht mban pozitën e Këshilltares së programit/Specialiste për siguri të cilësisë/ Person Kyc për Mbrojtjen e Fëmijëve. E diplomuar në Psikologji, Ariana ka përfunduar studimet e magjistraturës në psikologjik Klinike dhe është specialiste e Psikologjinë Klinike dhe Psikoterapisë! Ariana ndan përgjegjësinë e saj profesionale mes sigurimit te cilesise ne program dhe sigurimit te mbrojtjes se fëmijëve. Ajo njihet si një kolege e dashtun për të gjithë, me shume pozitivitet por jashtëzakonisht e rreptë në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve. Ajo ka shumë hobi por shkëlqen  në vizatim dhe dizajnim të rrobave dhe pëlqen natyrën dhe ecjen.