Femijeve në nevoje ju duhet përkrahja juaj, tani më shumë se kurrë!

Ata kanë nevojë për mbështetje e inkurajim, andaj në këto ditë sfiduese ne besojmë se nuk do të
mbetemi pa dhurimin tuaj!

Ndihmoni fëmijët dhe të rinjtë në rrezik dhe pa kujdes prindëror.
Lloji i donacionit:
Mujore
Shuma e donacionit
Të dhënat tuaja

DHURO

Sot të gjithë kemi nevojë për inkurajim dhe besojmë se në këto ditë sfiduese nuk do të mbetemi pa mbështetjen tuaj, për të cilën kemi nevojë më shumë se kurrë, sepse kujdesi ynë për fëmijët nuk mund të ndalet!

Mund të dhuroni edhe përmes llogarisë bankare

Banka: Procredit Bank
Emri i llogarimbajtesit: SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë
IBAN: XK051182000646000186
Lllogaria bankare: 1182000646000186
Swift Code: MBKOXPRXXX

Për të gjitha informatat shtesë mund të na kontaktoni në
numrin e telefonit:+38338516978