“Jepni pak, ndihmoni shumë”

Meridian Express fillon fushatën “Barazo Faturën” për të mbështetur fëmijët e SOS Fshatrave Rrjeti i marketeve të shitjeve me pakicë Meridian Express, ka dëshmuar anën e përgjegjësisë sociale ndaj komunitetit ku vepron, duke ndihmuar njerëzit në nevojë. Kjo kompani për më shumë se një dekadë në partneritet me SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në muajin …

FSK feston pavarësinë e Kosovës me fëmijët në SOS Fshat

Fëmijët e SOS Fshatit festuan së bashku me engjëjt e tyre mbrojtës, ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), përvjetorin e 14-të të Pavarësisë së Kosovës. Në shënim të këtij përvjetori, në SOS Fshat, kishim nderin të prisnim në një vizitë Ministrin nga Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës z. Armend Mehaj së …

Drejtori Nacional i SOS Fshatrave nderohet për kontributin e saj

“𝑁𝑢𝑘 𝑚𝑢𝑛𝑑 𝑡𝑒̈ 𝑏𝑒̈𝑗 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑐̧𝑘𝑎, 𝑝𝑜𝑟 𝑚𝑢𝑛𝑑 𝑡𝑒̈ 𝑏𝑒̈𝑗 𝑑𝑖𝑐̧𝑘𝑎; 𝑒 𝑓𝑎𝑘𝑡𝑖 𝑞𝑒̈ 𝑠‘𝑚𝑢𝑛𝑑 𝑡𝑒̈ 𝑏𝑒̈𝑗 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑐̧𝑘𝑎 𝑠‘𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑒̈ 𝑛𝑑𝑎𝑙𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑏𝑒̈𝑗 𝑎𝑞 𝑠𝑎 𝑚𝑢𝑛𝑑𝑒𝑚.” Sot patëm në një vizitë partnerët tanë të ngushtë të 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭 𝐩𝐞̈𝐫 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐤𝐚 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐣𝐚𝐫𝐞 nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve. Delegacioni i udhëhequr nga z. Mentor …

Dhurata Dora, Ambasadore e Vullnetit të Mirë e SOS Fshatrave të Fëmijëve

Miqtë dhe donatorët e SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë u mblodhën sot për të shënuar miqësinë, miqësi kjo e cila në vazhdimësi është forcuar, sidomos gjatë periudhës së vështirë me pandeminë e kur ne kishim nevojë më shumë se asnjëherë për përkrahje. Në ngjarjen e organizuar në SOS Fshat nën emrin “𝐌𝐢𝐪 𝐏𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐦𝐨𝐧𝐞̈”, Drejtori Nacional …

IPKO vazhdon të dhurojë shërbime interneti falas për SOS Fshatin

“Suksesi ynë është bazuar që në fillim nga partneriteti i mirë-zgjedhur. “ – Bill Gates Interneti përveç se një mjet i rëndësishëm informimi, natyrisht tashmë është pjesë e pandarë e secilit prej nesh, qoftë në punë, në arsimim dhe thjesht për të qenë në hap me zhvillimet në vend dhe botë. Është shumë e natyrshme …

Meridian Express dhuron mbi 4,000 euro për fëmijët e SOS Fshatrave

Betimi* 1 së bashku me dy vëllezërit dhe motrën erdhën në SOS Fshatin e Fëmijëve në Prishtinë në vitin 2005, pasi humbën të dy prindërit në një fatkeqësi rrugore. Të mbetur pa askënd që do të kujdesej për ta, Betimi së bashku me vëllezërit u referuan në SOS Fshatrat e Fëmijëve. Kur Betimi erdhi në …