Dhuro buzeqeshje

Pak nga ju, vlen shumë për mua.

Asnjë fëmijë të mos rritet i vetëm

Si të dhuroni

publikimet

Politika e Mbrojtjes së fëmijëve

“Një shtëpi të lumtur për çdo fëmijë”

Lajmet e fundit

Heroinat e SOS Fshatit janë SOS Nënat dhe SOS Tezet!

Asnjë fëmijë të mos rritet i vetëm.

Një shtëpi e lumtur për çdo fëmijë! 

Bëhu Superhero

Falë ndihmës suaj, unë kam shtëpi dhe kujdes. Dhuro dhe kontribuo në rritjen time me mbrojtje e dashni!