• A loving home for every child

  Më shumë
 • Buzëqesh me Arizonën

  Arizona Ice tea dhuron 2% të totalit të shitjeve për SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë.
  Kampanja Buzëqesh me Arizonën  ka filluar me 1 tetor për të vazhduar deri në fund të vitit.
  Për çdo fëmijë të SOS Fshatrave të Fëmijëve, për një buzëqeshje më shumë, për një shpresë dhe një jetë më të mirë, behu edhe ti pjesë e fushatës.

  Më shumë
Lexo më shumë